تغییرات آزمون تافل از ۱ آگوست ۲۰۱۹

تغییرات آزمون TOEFL از ۱ آگوست ۲۰۱۹

تغییرات آزمون TOEFL از ۱ آگوست ۲۰۱۹

 

 

همونطور که می دونید آزمون TOEFL  قرار هست از ۱ آگوست ۲۰۱۹ یعنی ۱۰ مرداد ۹۸ تغییر بکنه. در این مقاله قرار هست که این تغییرات آزمون TOEFL رو بررسی بکنیم و یاد بگیریم چطور برای رویارویی با این تغییرات آماده بشیم. تغییرات ایجاد شده در این تاریخ “ساختاری” هستند که کامل اون ها رو توضیح می دیم؛ علاوه بر اون­ها در یکسال اخیر آزمون دچار تغییرات “محتوایی” شده که لازم هست اون­ها رو هم توضیح بدیم. نمره ­دهی آخرین تغییری هست که بررسی خواهیم کرد.

دلایل این تغییرات این هست که در تحقیقاتی که شرکت ETS انجام داده متوجه شدند که کسانی که در آزمون TOEFL شرکت می کنن روز به روز در حال کمتر شدن هستند. تصمیم گرفتند آزمون رو تغییر بدند، چون دیدند که آزمون واقعا سنگین هست. آزمون از نظر میزان انرژی که از شما می­گیره راحت­تر شده، ولی از نظر کیفیت تغییری نکرده. با این تغییرات شما می تونین بهترین عملکرد خودتون رو در آزمون  ارائه بدین و به نظر من این تغییرات بسیار مثبت خواهند بود و توجه رو مجدد به سمت آزمون تافل خواهند آورد.

این هم چند لینک راجع به تغییرات گفته شده در سایت شرکت ETS:

 

۱- اعلامیه ETS راجع به تغییرات 

۲- اطلاعیه ی رسمی ETS در یکی از خبرگزاری ها 

۳- فایل PDF پاسخ به سوالات پرتکرار درباره تغییرات آزمون TOEFL

 

تغییرات آزمون TOEFL از نظر ساختاری

آزمون TOEFL از تاریخ گفته شده در بخش های Reading، Listening و Speaking دچار تغییرات مهمی خواهد شد.

 

تغییرات ساختاری آزمون TOEFL در Reading

در قسمت Reading آزمون تافل در حال حاضر به این شکل هست که ۳ تا ۴ متن به شما داده میشه و از هر کدوم از آن ها ۱۲ تا ۱۴ سوال پرسیده میشه، و در مجموع بین ۶۰ تا ۸۰ دقیقه به شما زمان داده میشه؛ یعنی برای هر متن شما ۲۰ دقیقه زمان دارید. اگر میانگین سوال ها رو ۱۴ تا در نظر بگیریم، می بینیم که برای هر سوال ۱.۴ دقیقه زمان داریم.

حالا قرار هست چه تغییراتی اتفاق بیفته؟

 

تغییرات ساختاری آزمون TOEFL در Reading

 

تعداد متن ها ثابت خواهد بود،ولی تعداد سوال ها کمتر خواهند شد و شما برای هر متن به ۱۰ سوال جواب می دین. زمان هم کاهش پیدا کرده و ۵۴ تا ۷۲ دقیقه زمان خواهید داشت. با یک محاسبه ساده متوجه خواهید شد که برای هر سوال به صورت میانگین ۱.۸ دقیقه زمان دارید؛ یعنی برای هر سوال عملا حدود ۴۰ ثانیه بیشتر زمان دارید و در مجموع ۱۶ دقیقه برای ۴ متن زمان اضافه دارید. این موضوع قطعا کارمون رو ساده تر خواهد کرد.

مدل سوالات هیچ تغییری نمی کنن و تمام مدل سوالاتی که در آزمون قدیمی داریم، در آزمون جدید هم وجود خواهند داشت. احتمالا سولات پر تکرار مثل سوال vocabulary و سولات detail کم تر خواهند اومد. پس لازم هست که تمام مدل سوالات رو مثل گذشته خوب یاد بگیرید.

 

تغییرات ساختاری آزمون TOEFL در Listening

در قسمت Listening در حال حاضر شما باید بین ۴ تا ۶ Lecture رو پاسخ بدید که در اون­ها یک استاد دانشگاه یک موضوع علمی رو براتون توضیح می ده و شما باید از هرکدوم از این Lecture ها به ۶ سوال جواب بدید. در کنار اون ها ۲ تا ۳ conversation هم خواهید داشت که از هرکدوم باید ۵ سوال رو جواب بدید. اگر قمست Listening شما بلند یا Long بخوره شما به ۶ Lecture  و ۳ Conversation یا در مجموع ۹ Recording جواب خواهید داد و اگر این بخش برای شما short باشه، اونوقت به ۴ Lecture  و ۲ Conversation یا در مجموع ۶ Recording جواب خواهید داد. بین ۶۰ تا ۹۰ دقیقه برای این حالت زمان به شما داده می شد. اگر محاسبه سر انگشتی انجام بدیم الان ۱.۸ دقیقه برای هر سوال زمان دارم.

 

تغییرات ساختاری آزمون TOEFL در Listening

 

تعداد

در آزمون جدید قرار هست تعداد Lecture ها کم بشه. اگر بخش Listening برای شما Long  باشه، به جای ۶ Lecture به ۴ Lecture جواب خواهید داد، و اگر   short باشه، به جای ۴ Lecture به ۳ Lecture جواب خواهید داد. تعداد سوالات هر Lecture تغییر نمی کنن و برای هر Lecture به ۶ سوال جواب خواهید داد. Conversation ها هیچ تغییری نه از نظر تعداد و نه از نظر سوالات نمی کنن. در حالت بلند  ۳ Conversation و در حالت کوتاه ۲ Conversation  رو باید جواب بدید که از هرکدوم ۵ سوال از شما پرسیده میشه.

زمان

تغییرات آزمون TOEFL روی زمان هم تاثیر گذاشته و این بار به جای ۶۰ تا ۹۰ دقیقه زمان بین ۴۱ تا ۵۷ دقیقه زمان خواهید داشت. اگر محاسبه کنیم می بینیم که در Listening کارمون سخت­تر شده و برای هر سوال ۱.۵ دقیقه زمان خواهیم داشت. چر این کار رو کردند؟

چون در بخش Listening معمولا هیچ کس زمان کم نمی آورد و به همین دلیل طبق محاسبات به این نتیجه رسیدند که زمان باید کم بشه تا یا کمی آزمون دشوارتر بشه و یا اینکه متوجه شدند زمان اگر کم بشه هم تاثیری روی نتیجه نخواهد داشت. در هر صورت شما باید آماده این باشین که سوالات رو سریع­تر جواب بدین که اگر خوب تمرین کرده باشین مشکل خاصی براتون ایجاد نمیشه.

باز مانند قسمت قبل هیچ تغییری در نوع سوالات ایجاد نشده و فقط تعداد Lecture ها کم شده، بنابرین باید آمده باشیم که به تمام مدل سوالات قبلی جواب بدیم.

 

تغییرات ساختاری آزمون TOEFL در Speaking

در حال حاضر بخش اسپیکینگ آزمون تافل به این شکل هست که شما باید ۶ تسک رو جواب بدین و برای این کار تقریبا ۲۰ دقیقه زمان دارید. زمان پاسخ دادن به تسک های مختلف با هم تفاوت دارند. دو تسک independent داریم که نظر شما رو راجع به یک موضوع می پرسند و در ابتدای بخش اسپیکینگ قرار گرفته اند؛ و چهار تسک integrated: تسک های ۳ و ۴ که ابتدا یک متن رو می خونین و سپس به یک recording گوش می کنین و بعد صحبت می کنین؛ تسک های ۵ و ۶ که فقط یک recording گوش می کنین و بعد از اون صداتون ضبط می شه. حالا قرار هست در آخرین تغییرات آزمون تافل ۲ تا از این تسک ها حذف بشه. طبق شایعات این طور به نظر می رسه که قرار هست سوال ۱ (independent) و سوال ۵ (integrated) از آزمون حذف بشند.

 

تغییرات ساختاری آزمون TOEFL در Speaking

 

تسک ۱ قدیم

سوال ۱ معروف به سوال open question هست و نظر شما رو راجع به یک موضوع می پرسه و شما برای انتخاب جوابتون آزاد هستید. مثلا می پرسه کتاب مورد علاقتون چه کتابی هست و دلیلتون رو برای انتخابتون بگید. شما آزادید که هر کتابی رو انتخاب کنین.

این سوال قرار هست که حذف بشه و سوال independent که باقی می مونه سوال ۲ هست که معروف به سوال closed question هست و مثلا می پرسه که بین شهر و یا روستا دوست دارید کجا زندگی بکنید. پس گزینه ها محدود هستند و باید حتما یکی از آن ها رو انتخاب بکنید.

تسک ۵ قدیم

همانطور که گفتیم به نظر می رسد تسک ۵ هم از آزمون حذف بشه. در تسک ۵ شما یک conversation می­شنوید بین دو دانشجو که یکی از اون ­ها مشکلی داره، دو راه­ حل ارائه می­شه و سوال از شما می­خواد که راه حل­ها رو توضیح بدید و بگید کدوم به نظرتون بهتر هست. این سوال رو خیلی راحت می­شه جواب داد، هرچند در ابتدا ممکنه که سخت به نظر برسه، ولی بعد از مدت کوتاهی که تمرین می کنیم تبدیل می­شه به یکی از آسونترین سوالات تافل.

تا زمانی که آزمون برگزار نشده نمی توان مطمئن بود که حتما تغییرات همین­هایی که توضیح دادیم باشند. فعلا بهتر هست که خودمون رو برای تمام سوالات آمده بکنیم تا ببینیم ۱۰ مرداد ۹۸ چه اتفاقی خواهد افتاد. اونوقت می تونیم با اطمینان تمرکز کنیم روی سولاتی که در امتحان باقی می مونن.

زمانی که برای قسمت speaking داریم ۱۷ دقیقه هست که ۳ دقیقه کمتر از قبله و در نتیجه امتحانمون کوتاه­تر خواهد شد.

 

تغییرات ساختاری آزمون TOEFL در Writing

رایتینگ قسمتی هست که هیچ تغییری در اون ایجاد نمی­شه. شما مثل قبل ۵۰ دقیقه زمان نوشتن دارید که ۲۰ دقیقه مربوط به تسک integrated و ۳۰ دقیقه مربوط به تسک independent هست. و از نظر ساختاری هیچ تغییری در این بخش نخواهیم داشت.

 

تغییرات آزمون TOEFL  از نظر محتوایی

علاوه بر تغییرات ساختاری که از ۱ آگوست ۲۰۱۹ (۱۰ مرداد ۹۸) اعمال می­شن، یک سری تغییرات محتوایی هم در آزمون در سال اخیر از ۲۰۱۸ تا ۲۰۱۹ ایجاد شده که اون­ها رو هم  بررسی می­کنیم. این تغییرات در بخش­های Speaking و  Writing اتفاق افتاده. شاید تغییرات غیرسختاری آزمون تافل  مهمتر هم باشند.

 

تغییرات محتوایی آزمون TOEFL در Speaking

 

۱- کلمات بیشتری در سوالات multiple choice دیده می­شه

سوال بلندتر شده که می تونید در تصویر پایین نمونه اون رو ببینین.

تغییرات محتوایی در Speaking

 

همانطور که می بینید گزینه­ ها بسیار پیچیده شده ­اند و تعداد کلمات آن­ها افزایش پیدا کرده. کار شما سخت ­تر شده و لازم هست که از قبل بدونید که قرار هست با همچین سوالاتی روبرو بشین و با تمرین و تمرکز آگاهانه سرعت خوندن خودتون رو افزایش بدید.

 

۲- در سوالات advantages/disadvantages سعی می­کنن که شما رو فریب بدن

نمونه قدیمی و جدید این سوالات رو می تونین در تصویر پایین مشاهده کنید. همان سوال ساده با توضیحاتی همراه شده که شامل دو مورد standing desk  و normal desk هست، ولی در سوال از شما خواسته می­شه راجع به معایب و مزایای standing desk صحبت کنید. اینجا نباید گمراه بشید و برید سراغ sitting at their desk.

 

سوالات فریب دهنده اسپیکینگ

پس آمادگی دیدن این سوالات پیچیده­ تر رو در آزمون داشته باشین.

تغییرات محتوایی آزمون TOEFL در Writing

در این بخش تنها یک تغییر داریم که بسیار شبیه به قسمت قبل هست: در قسمت independent سوال طولانی­تر و گیج کننده تر شده. نمونه اون رو در تصویر پایین می تونین مشاهده کنین.

 

سوال طولانی­تر و گیج کننده تر در تافل

 

اتفاقی که می افته اینه که تا این متن رو بتونیم آنالیز کنیم زمان زیادی از ما گرفته می­شه. توصیه من به شما این هست که آماده دیدن این سوالا باشین و آگاهانه برای مواجه شدن با اون­ها تمرین کنین تا وقت از دست ندین و بتونین خیلی سریع دلالیلتون رو پیدا کنین و یک رایتینگ قوی بنیسین.

 

تغییرات آزمون TOEFL در Scoring

علاوه بر تغییرات آزمون TOEFL از نظر ساختاری، سیستم نمره دهی هم تغییرات جالبی کرده. یک سیستم جدید به نام IBT MyBest™ توسط ETS ارائه شده، که اینطور کار می کنه که بهترین نمرات آزمون­هایی که در دو سال اخیر دادین رو در هر مهارت برمی­داره و یک نمره به نام IBT MyBest™ به دانشگاه گزارش می­کنه. بیشتر دانشگاه­ها قرارهست که این نمره رو به عنوان نمره تافل شما قبول بکنن، ولی به هر حال ممکن هست که چون تغییرات تازه هستش اتفاق­های دیگه­ای بیفته و بهتر هست که این رو حتما با دانشگاه مورد نظرتون چک بکنین.

مثلا اگر ۴ بار امتحان داده باشین و نمرات پایین رو کسب کرده باشین، چیزی که به دانشگاه گزارش میشه جدول پایین هست که شامل نمره آخرین آزمون شما هست و نمره IBT MyBest™  که همونطور که می­بینین ۱۲ نمره بالاتر از نمره آخرین تست شما هست، پس با این سیستم جدید رسیدن به نمره هدف خیلی راحت­تر شده و به شدت به دانشجوها کمک می­شه.

تغییرات Scoring تافل

 

آماده سازی

 

  • قبل از ۱ آگوست ۲۰۱۹ (۱۰ مرداد ۹۸)

آزمون هیچ تغییری نکرده، پس باید با همون سیستم قبلی خودمون رو آماده بکنیم. قطعا باید به اندازه کافی با نرم افزار TPO تمرین کرده باشیم و برای هر شش سوال speaking آمادگی کامل داشته باشیم و مثل قبل بریم و امتحانمون رو بدیم. تغییرات آزمون TOEFL فعلا روی کار شما تاثیری نداره، ولی اگر دوباره لازم باشه امتحان بدین باید به اون ها بیشتر توجه کنین.

 

  • بعد از ۱ آگوست ۲۰۱۹ (۱۰ مرداد ۹۸)

Reading

همنطور که گفتم تست قرار هست آسون­تر بشه. در قسمت reading توصیه من این هست که تمرین با نرم ­افزار TPO رو مثل قدیم ادامه بدین چون اینجوری انگار که شما با وزنه سنگین­تر تمرین کردین و روز آزمون قرار هست وزنه سبک­تر رو بزنین، که خیلی راحت با اون کنار خواهید اومد.

 

Listening

Listening هم به همین شکل هست، فقط یک یا دو lecture حذف شده، پس لازمه که باز هم با سیستم قدیمی تمرین کنین و تازه سعی بکنین زمان رو ذخیره بکنین و در زمان کوتاه­تری به سوالات جواب بدین.

 

Writing

اما برای speaking توصیه من این هست که قبل از اینکه ببینیم آزمون واقعا چه تغییراتی درش اتفاق می­افته، برای تسک یک و دو هر دو رو کامل کار بکنید، چون این دو سوال بسیار به هم شبیه هستند و تمرین کردن هرکدوم به تسک دیگه هم به شدت کمک می­کنه و عملا سوال دو آسون­تر از سوال یک هست. پس سوال یک رو کنار نگذارید و هر دو رو تمرین کنین، چون ممکن هست سوال جدید مخلوطی از هر دو باشه، و اینجوری نمرتون نه تنها کم نمیشه، بلکه بهتر هم خواهد شد.

اما برای سوال ۵ هم که خیلی شایعه زیاد هست که حذف می­شه، اگر ازمونتون خیلی نزدیک به ۱ آگوست هست حتما اون رو هم کامل تمرین کنین. ولی اگر آزمونتون ۲ تا ۳ ماه بعد از این تاریخ هست می تونید صبر کنید ببینیم که اگر واقع این سوال حذف شد کنارش بزارین و از تمرینات حذفش بکنین.

این­ها تغییرات آزمون تافل از نظر ساختاری و محتوایی بود. اگر براتون مفید بود لطفا با دوستانتون به اشتراک بگذارید.

در ضمن اگر دوست دارید راجع به آزمون GRE اطلاعات کاملی پیدا کنین این مطلب رو از دست ندید!

آزمون GRE چیست؟

آزمون GRE چیست؟ + معرفی بهترین منابع (آپدیت ۲۰۲۲-۲۰۲۱ خرداد ۱۴۰۰)

آزمون GRE چیست؟

آزمون  GRE چیست؟ این یکی از اولین سؤالات افرادی که می‌خواهند اپلای کنند.

ETS که برگزارکننده این آزمون هست به این شکل آن را تعریف می‌کند:
The smartest way to graduate and business school.

که یعنی هوشمندانه‌ترین راه برای ورود به مقطع تحصیلات تکمیلی و مدارس کسب و کار. این تعریف اطلاعت چندانی در اختیار ما قرار نمی‌دهد. بهتر است آن را به زبان ساده‌تری بیان کنیم.

آزمون GRE، مخفف Graduate Record Examination، یک آزمون استاندارد هست که توسط شرکت Educational Testing Service  به اختصار ETS برگزار می شود؛ آزمون GRE دو نوع دارد، جنرال و سابجکت که به صورت کامل در ادامه معرفی خواهند شد؛ آزمون اصلی همان آزمون جنرال است و آزمون سابجکت یک آزمون جانبی به شمار می رود. در ادامه هر جا به آزمون GRE اشاره می کنیم منظور آزمون GRE General است. بسیاری از برنامه های تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکترا) و مدارس کسب و کار آمریکا و سایر کشورها در پروسه اپلای از شما درخواست می کنند نمره آزمون GRE خود را برای آن ها ارسال کنید.

افرادی که قصد ادامه تحصیل در رشته حقوق و علوم پزشکی را دارند از این قاعده مستثنا هستند و باید به ترتیب آزمون‌های LSAT  و MCAT را بگذرانند. بعضی از مدارس کسب و کار هم هنوز GRE را قبول نمی‌کنند که البته تعداد آن‌ها در حال میل کردن به صفر است و اکثر مدارس معتبر کسب و کار در دنیا GRE را در کنار GMAT برای پذیرش قبول می‌کنند. آزمون GRE از شش بخش (section) تشکیل شده و برای تکمیل آن ۳ ساعت و ۴۵ دقیقه زمان لازم هست. در این شش بخش شما با سوالات وربال (verbal)، کوانت (quantitative) و رایتینگ Analytical Writing Assessment (AWA) مواجه می شوید.

چه کسانی به آزمون GRE نیاز دارند؟

دانشجویانی که قصد دارند در برنامه های تحصیلی تکمیلی شرکت کنند؛ در واقع graduate student های آینده. برنامه های تحصیلات تکمیلی یا همان graduate programs  از GRE به عنوان سنجه ای برای برنامه های کارشناسی ارشد (Master’s) و دکترا (Doctoral) استفاده می کنند. این شامل بیشتر رشته ها از علوم پایه و هنر گرفته تا علوم انسانی می شود. لازم هست شما در تمام بخش های آزمون شرکت کنید، فارغ از اینکه در چه رشته ای قصد ادامه تحصیل دارید (البته قطعا تمرکز رشته های مختلف روی نمره بخش های مختلف متفاوت است).

آیا دراین مورد استثنا هم وجود دارد؟ بله: رشته های علوم پزشکی نیاز به آزمون MCAT و رشته های حقوق آزمون LSAT دارند. مدارس کسب و کار هم GRE و هم GMAT را قبول می کنند.

آزمون GRE چه زمانی برگزار می شود؟

آزمون GRE کامپیوتری تقریبا در تمام روزهای سال به جز یکشنبه ها و تعطیلات رسمی آمریکا برگزار می­ شود (آزمون کاغذی که فقط ۲ بار در سال در ماه های November و February برگزار می شود، که دیگر در ایران برگزار نمی گردد پس لازم نیست نگران این مدل از آزمون باشید). آزمون GRE Subject تنها سه بار در سال آن هم به صورت کاغذی برگزار می شود که در بخش خود به صورت کامل توضیح داده شده. باید مراقب باشیم چون صندلی ­های آزمون GRE خیلی سریع پر می شود، به خصوص زمان­های شلوغ سال از اواخر شهریور تا بهمن ماه و این یعنی هر وقت که اراده کنین نمی تونین در آزمون ثبت نام کنین. برای همین بهتر هست که زودتر در آزمون ثبت نام کنین و خیال خودتون رو راحت کنین. اینجوری هدفی دارین که به شما برای درس خوندن هم حسابی انگیزه می ده.

هزینه آزمون GRE چقدر است؟

هزینه آزمون GRE جنرال در ایران ۲۰۵ دلار و هزینه آزمون GRE سابجکت ۱۵۰ دلار است. علاوه بر آن اگر پس از ثبت نام قصد تغییر تاریخ آزمون یا تغییر سنتر خود را داشته باشید باید ۵۰ دلار هزینه کنید. این مبلغ را می توانید از طریق وبسایت های خدمات پرداخت دلاری و یا با تهیه ووچر پرداخت نمایید.

ETS به صورت رایگان نمره شما را به چهار دانشگاه ارسال می کند (باید کد دنشگاه های مورد نظر خود را روی کاغذ یادداشت کرده و با خود به سنتر ببرید. پس از پایان آزمون به شما اجازه داده می شود که از لاکر خود این کاغذ را بیاورید و کد ها را در کامپیوتر وارد کنید). پس از آن، برای هر گزارش نمره اضافی Additional Score Report (ASR) باید مبلغ ۲۷ دلار بپردازید.

مراکز برگزاری آزمون GRE در ایران کجا هستند؟

آزمون GRE به صورت منظم در چندین شهر ایران برگزار می شود. می تونین در جدول پایین این مراکز رو ببینین.

 

شهر سنتر اطلاعات
تهران سنجش تهران ، خيابان کریمخان زند، بین خیابان های استاد نجات الهی (ویلا) و سپهبد قرنی، پلاک 204

www.sanjesh.org

مرکز تلفن ساختمان تهران :3 الي 88923950

تهران علامه سخن آدرس: تهران خیابان ولیعصر، بالاتر از میدان ونک،خیابان نگار،پلاک 35

www.asmdi.ir

تلفن تماس:02188794506

تهران Amirbahador Educational Complex رسیده به میدان ولیعصر ، قبل از وزارت بازرگانی ، بن بست صدف ، ساختمان امیر بهادر
http://www.amirbahador.com و www.amirbahador.orgتلفن : 33 – 8891902
تهران KHATAM UNVERSITY آدرس: تهران – خیابان ملاصدرا- خ شیراز شمالی – خ حکیم اعظم – پلاک 30 – دانشگاه خاتم

http://khatam.ac.ir/

تلفن گویا : 89170

تهران زبان نگار تهران-میدان انقلاب کارگر شمالی- نبش کوچه عبدی نژاد،پلاک24.زبان نگار

 

www.toeflnegar.com

تلفن: ۴۳۹۴۲

تهران مرکز دانشگاه علوم پزشکی مجازی(GEMS) تهران – خیابان آزادی -روبروی پارک اوستا

vums.ac.ir

تلفن: 88504051-88504057

اصفهان Isfahan University of Technology آدرس: دروازه تهران، خيابان اما خميني (ره)، فلكه ي دانشگاه، بلوار دانشگاه، ساختمان کتابخانه مرکزی، طبقه همکف،

openlearn.iut.ac.ir/mod/page/view.php?id=167

تلفن: 33915323-031

 تبریز The University of Tabriz دانشگاه تبریز، مرکز تحقیقات علوم پایه، مرکز آزمون تافل

صفحه وب مرکز آزمون تافل 

تلفن: 33393548-041

آمل Fouladin-Zob-e-Amol (FZA University) آمل-خیابان امام خمینی – آفتاب ۳۶ کوی راهنمایی و رانندگی- چهار راه اول سمت راست

http://www.fza-uast.ac.ir

۰۱۲۱۲۲۹۶۳۰۰-۶

 

مشهد Andisheh Moein Higher Education Institute of Mashhad  ،،  مشهد ، بلوار سجاد ، چهارراه گلریز, ساختمان آفتاب (ساختمان بانک آینده)، طبقه 9

andishehmoein.academy

051-37661750

ارومیه AVA Talk آدرس: شعبه خواهران: خیابان امامت نرسیده به کوی مهندسین (بهنق یک) شعبه برادران: خیابان امامت ابتدای کوی مهندسین جنب بستنی نعمت

avatalk.ir

تلفن: 04433375260 ، 04433373662

زنجان  Gostaresh Info Institute آدرس: جاده گاوازنگ – بالاتر از بیمارستان آیت الله موسوی – بلوار مهرانه – ضلع شرقی اداره ثبت اسناد استان زنجان

gostareshinfo.com

تلفن: 33474416-024

یزد Imam Javad University College موسسه آموزش عالی امام جواد (ع) یزد

میدان اطلسی – بلوار شهیدان اشرف – خیابان جواد الائمه یزد یزد  ایران

http://portal.iju.ir/

035-38281200-4

کرمان  Kerman Institute of Higher Education آدرس: کرمان، بزرگراه عاشقان ولایت نرسیده به جاده جوپار سمت راست شهرک دانشگاهی صادقیه

ایمیل: info@kermanihe.ac.ir

http://kermanihe.ac.ir/

تلفن: 33243624-034

 تاریخ دقیق برگزاری آزمون و سنتر های باز آزمون GRE را مشاهده کنید.

 

آیا آزمون GRE قابل تکرار هست؟

بله، ولی باید بعد از آزمون اول ۲۱ روز صبر کنین تا بتونین دوباره در امتحان شرکت کنین و در ضمن در یک سال میلادی  بیشتر از ۵ بار نمی تونین امتحان بدین. اگر فکر می کنین لازم هست که چند بار در آزمون شرکت کنین بهتره که از اول برنامه ریزی درستی داشته باشین و دلاین های دانشگاه ها رو در نظر بگیرین. بهترین حالت برای کسانی که با هزینه آزمون مشکلی ندارن این هست که از اول ۲ تاریخ رو برای آزمون ثبت نام کنن. قطعا تجربه آزمون اول به شدت بهتون کمک می کنه و می تونین نتیجه بسیار خوبی بگیرین.

آزمون GRE چه تفاوتی با آزمون  IELTS و آزمون TOEFL دارد؟

برخی از افراد تصور می‌کنند که تست GRE مانند آزمون  IELTS و آزمون TOEFL یک تست زبان است. این یک تصور غلط است و اگر این‌طور بود همان تست‌ها کافی بودند و آزمون GRE اضافه به شمار می‌رفت. آزمون GRE در واقع یک تست منطق است و توانایی‌های تحلیلی شما را مورد آزمون قرار می‌دهد. اهمیت این کار چیست؟
اولاً از کسی که قصد ورود به مقطع ارشد و دکترا را دارد انتظار می‌رود یک سری از توانایی‌های منطقی را کسب کرده باشد و بتواند استدلال‌های مختلف را حلاجی کرده، ایرادهای آن را درآورده و یک متن انتقادی (Critical) به هر موضوع علمی بنویسد. پس در واقع آزمون GRE این توانایی ها فرد را قبل از ورود به مقاطع تحصیلات تکمیلی (Graduate School) و مدارس کسب و کار (Business School) مورد ارزیابی قرار می‌دهد.

ولی GRE واقعاً چه چیزی را اندازه‌گیری می‌کند؟ توانایی شما برای رویارویی با آزمون GRE. به نظر عجیب می‌آید، ولی این موضوع یعنی شما باید بلد باشید خوب از پس امتحان GRE برآیید.  باید استراتژی‌های مناسب برای رویارویی با هر سؤال و پاسخ دادن به هرکدام را به خوبی یاد گرفته باشید.

 

آزمون GRE چه تفاوتی با آزمون GMAT دارد؟

اگر قصد داشته باشید برای Business School ها یا همان مدارس کسب و کار اپلای کنید، با این سوال رو به رو می شوید که کدام برای این کار بهتر است؟ GRE یا GMAT؟

هر دو آزمون دارای بخش های وربال و کوانت هستند با این تفاوت که بخش وربال GMAT روی گرامر تمرکز دارد و GRE روی لغت متمرکز است. قدیم گفته می شد که بخش کوانت GMAT از GRE دشوارتر است، ولی در سال­های اخیر GRE برای بالا بردن استاندارد خود و گرفتن سهم بازار GMAT بخش کوانت خود را دشوارتر کرده و عملا دیگر تفاوتی بین دو آزمون در این بخش وجود ندارد. در مورد بخش وربال GMAT هم باید گفت که سوالات گرامری پرسیده شده در سطح دشواری قرار دارند و برای گرفتن نمره خوب در این بخش باید به همان اندازه که برای حفظ لغات در GRE زمان صرف می کنید، برای GMAT هم زمان در نظر بگیرید و با برنامه ای منظم کار کنید.

نکته مهم برای شرکت کنندگان ایرانی این است که آزمون GRE هر هفته به صورت منظم در نقاط مختلف ایران برگزار می شود ولی GMAT چنین نیست و برای شرکت در آن شما نیاز دارید تا به کشورهای خارجی سفر کنید. در ضمن آزمون GMAT گرانتر از آزمون GRE است و شما باید به جای ۲۰۵ دلار مبلغ ۲۵۰ دلار هزینه کنید و این مقدار بدون در نظر گرفتن هزینه های سفر به خارج از کشور است. اگر لازم باشد دوباره در آزمون شرکت کنید هم نیاز دارید مجدد به خارج سفر کنید که خود بسیار دشوار و هزینه بر است. بنابرین بدون شک آزمون GRE برای دانشجویان ایرانی گزینه بسیار بهتری است.

تمامی مدارس کسب و کار تاپ مانند Columbia، Stanford، Harvard، Wharton و … نمره GRE را قبول می کنند. بنابرین حتی کسانی که رشته اصلی آن­ ها کسب و کار نیست هم این شانس را دارند تا با شرکت در آزمون GRE نه تنها برای رشته خودشان بلکه برای مدارس کسب و کار هم اپلای کنند و وارد دنیای جذاب کسب و کار شوند.

اهمیت آزمون GRE چیست؟

فهمیدیم امتحان GRE آزمون زبان نیست، بلکه یک تست منطق است و ارتباطی با تست IELTS و TOEFL ندارد. چرا این آزمون اهمیت دارد؟

این آزمون مهم است چون تنها ابزاری است که به افراد حاضر در کمیته پذیرش دانشگاه (Admission Committee) اجازه می‌دهد تا شما را در کنار تمام متقاضیان دیگر که از کشورهای مختلف جهان مانند هند، چین، کره، یونان و … می‌آیند و خواهان گرفتن پذیرش هستند با یک سنجه استاندارد و یکسان مورد آزمون قرار بدهند و سپس همه را بدون در نظر گرفتن محل تحصیل، معدل و پیشینه افراد در یک طیف کنار هم قرار داده و به راحتی مقایسه کنند.

پس بر خلاف تمام آن چیزهایی که ممکن است شنیده باشید اهمیت آزمون GRE فوق‌العاده زیاد است. در واقع آزمون GRE از آزمون‌های IELTS و TOEFL بسیار مهم­تر است. چون همان‌طور که گفتیم تست‌های IELTS و TOEFL تست‌های زبان هستند و کافی است شما کف نمره مورد نظر را کسب کنید تا پرونده آن‌ها بسته شود. آزمونی که در آن هرچقدر نمره بالاتری بگیرید بیشتر از سایرین خود را متمایز می‌کنید آزمون GRE است. پس فراموش نکنید که اهمیت تست GRE برای گرفتن پذیرش و پس از آن کمک هزینه تحصیلی (fund) بسیار بیشتر از آزمون‌های IELTS و TOEFL است و نیاز به نمره بالا در آن دارید. بر اساس رشته تحصیلی شما نمره مورد نیاز در بخش‌های مختلف آزمون ممکن است تغییر کند.

انواع آزمون GRE کدامند؟

انواع آزمون GRE چیست؟
همانطور که گفتیم آزمون GRE خود به دو نوع Subject و General تقسیم می‌شود.

آزمون  GRE Subject:

آزمون GRE Subject از دروس تخصصی رشته‌هایی خاص مانند زیست شناسی، شیمی، ادبیات انگلیسی، ریاضی، فیزیک و روان شناسی تشکیل شده. با کلیک روی هر کدام از آن ها می توانید به منابع آزمون GRE subject دسترسی پیدا کنید و با ساختار آزمون بیشتر آشنا شوید. این آزمون به داوطلبان این رشته‌ها کمک می‌کند تا بیش از پیش خود را متمایز کنند، در واقع به شما کمک می کند نقاط قوت خود در یک رشته خاص رو برجسته کنید. اگر در این رشته‌ها تحصیل می‌کنید باید وب سایت دانشکده مورد نظر را بررسی کنید تا از لزوم شرکت در این آزمون با خبر شوید. دانشگاه های تاپ مانند Yale، Stanford و NYU این آزمون را به صورت اجباری از داوطلب می خواهند. اما بیشتر اوقات شرکت در این آزمون اختیاری و اصطلاحا recommended هست که در این حالت هم یک نمره خوب قطعا بسیار به نفع شما خواهد بود.

گاهی اوقات آزمون GRE subject می تواند حتی در دانشکده هایی که این آزمون رو recommend هم نکرده اند یک مزیت رقابتی به شما بدهد. برای مثال دانشکده مهندسی برق و علوم کامپیوتر در دانشگاه  UC-Berkeley با اینکه آزمون GRE subject رو توصیه نکرده، ولی در صفحه سوالات پر تکرار این دانشکده ذکر شده که رشته های علوم کامپیوتر نمره آزمون GRE subject در دو موضوع ریاضی و فیزیک را قبول می کند. با اینکه توصیه مستقیمی نشده ولی قطعا داشتن نمره آزمون GRE subject به گرفتن پذیرش در رشته های علوم کامپیوتر در این دانشگاه کمک خواهد کرد.

اگر برنامه ای که قصد اپلای کردن برای آن را دارید هیچ اشاره ای به آزمون GRE subject نکرده، می توانید اهمیت آن را پایین در نظر بگیرید. اگر شک دارید، با دفتر پذیرش (Admission Office) تماس بگیرید!

همانطور که گفتیم آزمون GRE subject در شش رشته مختلف برگزار می شود. ETS یک صفحه وب دارد که به شما کمک می کند برای این آزمون آماده بشید، که شامل راهنماهای رایگان pdf برای هرکدام از رشته ها است و هر کدام شامل یک تست نمونه کامل است. فراموش نکنید که کسانی که در آزمون GRE Subject شرکت می کنند باید حتما در آزمون GRE General هم شرکت کنند!

آزمون GRE Subject چه زمانی و کجا برگزار می شود؟

آزمون GRE Subject به صورت کاغذی و سه بار در سال در سراسر دنیا برگزار می شود. زمان آزمون در تمام رشته ها ۲ ساعت و ۵۰ دقیقه است، ولی تعداد سوالات در رشته های مختلف با هم فرق می کند. قیمت آزمون GRE Subject در سراسر دنیا ۱۵۰ دلار است. ماه های برگزاری این آزمون سپتامبر (شهریور- مهر)، اکتبر (مهر-آبان) و آوریل (فروردین-اردیبهشت) است. برای مشاهده دقیق تاریخ آزمون GRE Subject و سنترهای آزمون GRE Subject روی هر کدام کلیک کنید.

 

آزمون GRE General:

همانطور که گفتیم آزمون اصلی که آن را به عنوان آزمون GRE  می‌شناسیم GRE General TEST   است که هر هفته در سنترهای مختلف و شهرهای مختلف ایران به صورت منظم و کامپیوتری برگزار می‌شود. از این نظر دست شرکت کنندگان در انتخاب زمان و مکان مناسب باز است و می‌توانند زمان کافی برای آماده‌سازی قبل از این آزمون برای خود در نظر بگیرند. در ادامه ساختار و ویژگی های این آزمون به شکل کامل مورد بررسی قرار می گیرد.

ساختار آزمون GRE چگونه است؟

روزی که قرار است در آزمون GRE شرکت کنید با چه چیزی روبرو خواهید شد؟ آزمون GRE واقعا چی هست؟

حالا که با کلیات آزمون GRE آشنا شدیم بهتر هست که کمی ریزتر بشیم. آزمون GRE از شما رو در سه موضوع تست می کنه: verbal reasoning، quantitative reasoning و Analytical Writing Assessment (AWA).

اولاً این آزمون بسیار زمان‌گیر است و شما بیش از ۴ ساعت با کل فرایند امتحان از تأیید هویت گرفته تا نظرسنجی و انتخاب دانشگاه‌ها برای گزارش نمره درگیر خواهید بود.

اولین بخش سؤالات Analytical Writing Assessment هستند که باید دو writing  مختلف بنویسید و در آن‌ها به تحلیل‌های منطقی بپردازید که متفاوت با آزمون‌های TOEFL و IELTS هستند. برای نوشتن هر کدام از این writing ها ۳۰ دقیقه فرصت دارید. پس از آن وارد بخش اصلی امتحان می‌شوید که خود از ۲ بخش وربال و کوانت تشکیل شده است. حالا هرکدام را کامل تر بررسی می کنیم:

Analytical Writing Assessment:

در قسمت رایتینگ یا Analytical Writing Assessment  آزمون GRE از شما خواسته می­شه که دو essay بنویسید. اولی نامش issue هست که در اون شما نظر خودتون رو راجع به یک موضوع مورد بحث برانگیز می­گین و برای دفاع از نظرتون دلیل و مثال میارید، درست مثل رایتینگ TOEFL و IELTS. رایتینگ دوم که اسمش argument هست و در اون شما به عنوان یک قاضی از متنی که یک نفر دیگه نوشته ایراد بگیرید و اون رو نقد می کنین.

Verbal Reasoning:

بخش وربال آزمون GRE همان بخشی است که دانشجویان آن را به عنوان تست زبان می‌شناسند و در واقع توانایی‌های تحلیل کلامی فرد را مورد سنجش قرار می‌دهند که یک رشته فلسفی بسیار مهم در قرن بیستم میلادی می‌باشد. بخش verbal reasoning  به دو قسمت سوالات جاخالی و متن تقسیم می شه. بخش جاخالی ها یا direct vocabulary questions شامل دو نوع سوال با نام های text completion و sentence equivalence هست. بخش متن ها یا reading دو زیرمجموعه درک مطلب یا همان reading comprehension و paragraph argument یا سوالات منطقی رو در خودش داره. بنابرین، دو مجموعه سؤال یا سکشن ۲۰ تایی که هر کدام ۳۰ دقیقه زمان برای پاسخ‌گویی دارند را پیش رو دارید. هر کدام از این قسمت ها در ادامه کامل معرفی خواهند شد.

Quantitative Reasoning:

بخش کوانت آزمون GRE توانایی تحلیل کمیتی یا ریاضی فرد را مورد سنجش قرار می‌دهد، مباحث سؤالات چندان دشوار نیست، ولی مجدداً سعی می‌شود با ایجاد پیچیدگی‌های زبانی و منطقی، انعطاف پذیری ذهن فرد مورد ارزیابی قرار گیرد. سوالات بخش quantitative reasoning در سطح ریاضی دبیرستان هستند و شامل جبر، هندسه، آمار و احتمال و سایر موضوعات می شن. سرفصل های دشوار مثل مثلثات و دیفرانسیل در این آزمون حضور ندارن و لازم نیست سینوس و کسینوس ها رو حفظ کنین، یا مشتق و انتگرال بلد باشین. البته با اینکه ایرانی ها معمولا در این قسمت قوی­تر هستند ولی این به این معنی نیست که سوال ها بیش از حد آسون هستند.

قسمت کوانت آزمون GRE شامل سه دسته سوال هست: quantitative reasoning (QC)، problem solving و numeric entry. سوالات QC از شما درخواست می کنند که دو کمیت رو با هم مقایسه کنید و بگید کدام بزرگتر هست، مساوی هستند یا نمی توان تشخیص داد. دو قسمت دیگر هم شامل حل مسائل هستند و در نهایت فقط در اینکه جواب رو از بین گزینه ها انتخاب کنین یا اون رو به صورت عددی وارد کنین با هم تفاوت دارن.  در قسمت مسائل نوعی دیگر از سوال وجود دارد که به آن سوال چند جوابی یا multiple answer می گویند و شما باید از بین گزاره های نوشته شده تمام گزاره های درست را انتخاب کنید و هر ترکیبی هم ممکن است درست باشد؛ مثلا اگر سوال ۴ گزاره داشته باشد ممکن است هر ۴ تا درست باشد و یا فقط یکی از آن ها. توجه کنید هد اقل یک گزینه صحیح وجود دارد یعنی نمی توان سوالی را یافت که بدون جواب صحیح. دو مجموعه سؤال ۲۰یا سکشن  تایی که هر کدام ۳۵ دقیقه زمان برای پاسخ‌گویی دارند را پیش رو دارید.

 

زمان بندی  GRE چطور هست؟

کل آزمون GRE تقریبا ۳ ساعت و ۴۵ دقیقه طول می کشه که خیلی طولانی هست! بخش های مختلف هر یک زمان مخصوص به خودشون  رو دارن و توجه کنین که نمی تونین وقت یک بخش رو به بخش دیگری منتقل کنین.

  • Analytical Writing Assessment: این قسمت ۱ ساعت طول می کشه و برای هر کدوم از رایتینگ­ها دقیقا ۳۰ دقیقه زمان دارین.
  • Quantitative Reasoning: این قسمت به دو بخش ۳۵ دقیقه ای تقسیم میشه، که در هر بخش باید ۲۰ سوال رو جواب بدین.
  • Verbal Reasoning: این قسمت هم به دو بخش تقسیم میشه که برای هر بخش ۳۰ دقیقه زمان دارین و مجدد هر بخش شامل ۲۰ سوال هست.

یک بخش اضافی که تصحیح نمی شه و GRE از اون برای مشخص کردن اسکیل سوال­ها استفاده می کنه هم در آزمون وجود دارد. این بخش می تونه verbal reasoning یا quantitative reasoning باشه و شما نمی تونین تشخیص بدین کدوم بخش هست. تلاش هم نکنین که تشخیص بدین چون بسیار خطرناکه!

یک استراحت ۱۰ دقیقه ای بعد از سومین بخش وربال یا کوانت قرار داره. سکشن های وربال و کوانت به صورت یک در میون قرار می­ گیرن. شروع با سکشنی هست که سکشن اضافی هم از اون به شما داده میشه و در اصطلاح گفته می شده که long  خورده. برای مثال فرض کنین در آزمون  شما وربال long خورده باشه. ترتیب سکشن ها به این شکل می شه: وربال، کوانت، وربال، استراحت، کوانت، وربال. اگر کوانت long خورده باشه ترتیب اینطور میشه: کوانت، وربال، کوانت، استراحت، وربال، کوانت.

نمره آزمون GRE چطور محاسبه می شود؟

نمره دهی برای هر کدوم از قسمت های verbal reasoning و  quantitative reasoning به صورت مجزا ۱۳۰ تا ۱۷۰ با فاصله یک نمره یک نمره هست. این یعنی اگر همه سوال ها رو غلط بزنین نمره شما ۱۳۰ میشه.

نمره دهی بخش writing متفاوت و از ۰ تا ۶ در بازه های نیم نمره ای هست. یعنی ممکن هست شما نمره ۳.۵ ، ۴ یا ۴.۵ بگیرین.

چه نمره ای در GRE خوب و چه نمره ای بد هست؟ جواب این سوال به این سادگی نیست. به صورت غیر رسمی جمع نمره های وربال و کوانت رو با هم در نظر می گیرند و می گن نمره ۳۰۰ یک حداقل قابل قبول است و نمره ۳۲۰ به بالا نمره ای با مزیت رقابتی حساب میشه. داخل این لیست می تونین لیست نمرات GRE دانشگاه های برتر آمریکا را مشاهده کنین.

نحوه محاسبه نمره GRE به صورت دقیق مشخص نیست و بر اساس الگوریتم هایی انجام می­شود که به آن­ها دسترسی وجود ندارد. توجه کنید که آزمون GRE یک آزمون computer-adaptive هست؛ پاسخی که شما به سکشن اول هر قسمت (وربال و کوانت) می دهید تعیین کننده میزان سختی سکشن دوم همان قسمت و سقف و کف نمره شما در آزمون است. البته این سختی و آسونی نسبی هست و منظور میانگین دشواری سوالات هست، یعنی در سکشن های دشوار هم سوالات آسان وجود دارند ولی تعداد آن ها کمتر هست.

مفهوم percentile در نمره GRE چیست؟

وقتی نمره GRE شما گزارش می­ شود، در کنار نمره هر بخش به شما یک عدد هم که نشان دهنده درصد افرادی که نمره شما از آن ها  بیشتر شده است هم ارائه می شود که به آن percentile می گویند. در این مقایسه تمام افرادی که در ۵ سال گذشته در آزمون GRE شرکت کرده­اند در نظر گرفته می­ شوند. اگر نمره شما در هر دو بخش وربال و کوانت از ۹۰% شرکت کنندگان بالاتر باشد، شما یک کاندیدای برتر محسوب می­شوید، حتی در بهترین دانشگاه­ها.

دانشگاه های معمولی تر استاندارد کمتری دارند و شاید ۵۰% هم برای آن ها قابل قبول باشد. ولی اگر نمره شما در هر کدام از بخش ها زیر ۳۰% باشد، بهتر است مجدد در آزمون شرکت کنید. می توانید از جداول زیر برای تبدیل نمره خود به percentile استفاده کنید.

 

GRE Exam Score Percentiles: Verbal

SCORE PERCENTILE SCORE PERCENTILE
170 99 150 46
169 99 149 41
168 98 148 37
167 98 147 33
166 97 146 29
165 96 145 26
164 94 144 22
163 93 143 19
162 90 142 16
161 88 141 14
160 86 140 11
159 83 139 9
158 80 138 8
157 76 137 6
156 73 136 4
155 68 135 3
154 64 134 2
153 60 133 2
152 54 132 1
151 51 131 1

GRE Exam Score Percentiles: Quantitative

SCORE PERCENTILE SCORE PERCENTILE
170 96 150 37
169 95 149 34
168 93 148 30
167 90 147 26
166 89 146 23
165 86 145 19
164 84 144 16
163 82 143 13
162 79 142 11
161 76 141 9
160 73 140 7
159 70 139 6
158 67 138 4
157 64 137 3
156 60 136 2
155 56 135 2
154 53 134 1
153 49 133 1
152 45 132 1
151 41 131 1

AWA (Writing) GRE Percentiles

SCORE PERCENTILE
6.0 99
5.5 98
5.0 92
4.5 80
4.0 55
3.5 38
3.0 14
2.5 6
2.0 1
1.5 0
1.0 0
0.5 0
0.0 0

 

آماده سازی برای آزمون GRE

منابع آزمون GRE چیست؟

اگر اندکی در مورد منابع آزمون GRE تحقیق کرده باشید متوجه شده اید که تعداد این منابع اینقدر زیاد است که بیشتر از اینکه به شما کمک کنند شما را گیج می کنند. در این بخش می خواهیم خیال شما را راحت کنیم و تمام منابع اضافی را حذف و بهترین منابع آزمون GRE و ترتیب استفاده از آن­ها را برای شما توضیح دهیم.

 

۱- منابع vocabulary آزمون GRE

برای یاد گرفتن لغت های پیچیده آزمون GRE باید خیلی سختگیرانه عمل کنید. بهترین منابع لغت آزمون GRE که باید به ترتیب خوانده شوند:

  1. اپلیکیشن Magoosh GRE Vocabulary Flashcards
  2. کتاب یا اپلیکیشن Barrons’s Essential words for the GRE که به ۸۰۰ بارونز هم معروف است
  3. مجموعه فلش کارت های Manhattan

این منابع با هم اشتراکات زیادی دارند. ابتدا هریک را کامله فرا بگیرید بعد به سراغ بعدی بروید و همواره تمام لغت ها را مرور کنید (خود اپلیکیشن ها این امکان را دارند).

تذکر: لطفا کتاب ۱۱۰۰ بارونز را نخوانید! این کتاب مخصوص GRE نوشته نشده و وقت شما را تلف می کند. منظورمان این نیست که این کتاب، کتاب خوبی نیست؛ برای GRE کتاب خوبی نیست.

 

۲- منابع آشنایی با ساختار آزمون GRE و نمونه سوالات واقعی

برای این منظور هیچ گزینه ای بهتر از کتاب The Official Guide to the GRE General Test و زیر مجموعه هایش وجود ندارد:

  • The Official Guide to the GRE® General Test
  • Official GRE® Quantitative Reasoning Practice Questions
  • Official GRE® Verbal Reasoning Practice Questions

 

۳- منابع آشنایی با تکنیک های آزمون GRE

در این بخش هیچ رقیبی برای کتاب های منهتن و کتاب و ویدیوهای مگوش وجود ندارد. کتاب های منهتن شامل ۸ جلد کتاب است که ۶ جلد اول مربوط به قسمت کوانت و ۲ جلد آخر مربوط به قسمت وربال هستند. با خرید این کتاب ها به ۶ آزمون شبیه ساز Manhattan Prep هم دسترسی پیدا می کنید که بسیار ارزشمند است. در ضمن کتاب Magoosh GRE Book هم با توضیحات بسیار کامل برای هر سوال و آموزش تکنیک ها از بهترین منابع آماده سازی به شمار می رود.

 

 

۴- نمونه سوالات آزمون GRE

بعد از منابع رسمی که در بالا به آن ها اشاره شد بهترین منابع سوالات آزمون GRE کتاب ۵ پوندی منهتن و نمونه سوالات چینی هستند که مرتب آپدیت می شوند و در آزمون به صورت تکراری هم مشاهده شده اند.

 

نمونه سوالات آزمون  GRE در هر دو بخش وربال و کوانت: 5 Lb. Book of GRE Practice Problems

 

نمونه سوالات وربال آزمون GRE:

  • TC-1200 (این فایل مرتب آپدیت می شود و تعداد سوالات آن بیشتر از ۱۲۰۰ است)
  • RC-240 (این فایل هم مرتب آپدیت می شود)

 

نمونه سوالات کوانت آزمون GRE:

  • ۴۰۰ سوال ایرانی (آپدیت می شود و هم اکنون نزدیک به ۱۰۰۰ سوال دارد)
  • ۲۴۰ چینی

این مقاله به صورت دائم آپدیت می شود، به زودی نمونه سوالات آزمون GRE و حل آن ها اضافه خواهد شد و برنامه های مطالعه برای افراد با فرصت زمانی متفاوت هم در اختیارتان قرار می گیرد. پس حتما عضو خبرنامه ما بشید تا از تغییرات با خبر باشید.

در ضمن اگر دوست دارین در سریع ترین زمان ممکن، همراه با پشتیبانی و برنامه ریزی شخصی، در آزمون GRE موفق بشین، کلاس های ما می تونن بهتون کمک بکنند.